Öppettider och biljetter

Datum
19-20 oktober 2018, Umeå

Öppettider
Fredag 15:00-21:00
Lördag 12:00-20:00

Plats
Nolia, Signalvägen 3, Umeå

Entrépris vuxen
Fredag 220 kr
Lördag 250 kr
2-dagars entré 430 kr

Entrépris pensionär/student
Fredag 190 kr
Lördag 220 kr
2-dagars entré 380 kr

För student- och pensionärsbiljetter gäller att kunna uppvisa giltigt studentkort resp. giltigt pensionärsintyg eller ålder över 65 år. 

I inträdet ingår ett provningsglas. 

Kuponghäften köps på mässan under genomförandet. Kupongerna har ett värde från 10 kr och uppåt. 

En provsmakning är 10 cl. En provsmakning kostar från 10 kr och uppåt. 

OBS: 20 års åldersgräns! Obligatorisk kontroll av legitimation. 

Ledsagare går in gratis. 

För vem?
Alla över 20 år är välkomna! Det här är en mässa för alla som älskar öl eller som är nyfikna på öl. Här träffas också utställare och besökare för att dela med sig av kunskaper kring öl och inspireras av olika smaker. Mässan är ett perfekt tillfälle för utställare, företag, leverantörer och krogar med utskänkningstillstånd att nätverka och knyta nya affärskontakter.

Varför säljs kuponghäfte?
Dryckeskuponger är den lokala valutan på mässan. Utställare med alkoholaktiga drycker tar endast emot dessa kuponger vid provningar. Övriga utställare med delikatesser e dyl tar kort, kontanter eller kuponger. Vi rekommenderar alla att förköpa sin entrébiljett och sina dryckeskuponger på Billetto, då ingår avgift för garderob och ni får dessutom ett rabatterat pris. Men självklart går det även bra att köpa kuponghäften på plats.

Observera att försäljningen av dryckeskuponger stänger 30 minuter innan mässan stänger på kvällen och att utställarna upphör servering av alkoholaktiga drycker 15 minuter innan mässan stänger på kvällen.