Ställ ut på Nolia Beer

Våra utställare och besökare tycker om att delta på Nolia Beer. 

NOLIA BEER VÄXER

Nolia Beer arrangeras 2018 för tredje gången. Det är en ölmässa med fokus på craftbeer/microbryggerier. Vi har sett att intresset och behovet av en sådan här mötesplats är stort.

Ett tecken på det är ökningen av utställare. Första året, 2016, hade vi 26 utställare, varav 10 bryggerier. Redan till nästa mässa 2017 hade antalet deltagande bryggerier nära tredubblats då 27 bryggerier deltog.

Nu vill vi fortsätta succén tillsammans med de många bryggerier i Sverige som alla har en stor kärlek och passion för sitt hantverk, där även annan dryck kan inkluderas. Nolia Beer lägger fokus på hantverk, råvaror, kärlek och passion – något vi vet att ni alla representerar. Även om fokus ligger på öl vill vi också lyfta fram mat eftersom vi tycker att det hör tätt ihop. Vad vore Helan utan Halvan, cyklar utan hjul, livet utan glädje, fiskar utan vatten? Vi ser också att andra produkter som passar på en ölmässa ska få plats. Här kan du sälja och demonstrera dina produkter, stärka dig och ditt varumärke samt testa och visa nyheter. Fyll vår mässa med din inspiration, engagemang, försäljning och kunskap. 

Att ställa ut ger fördelar!

Här kan du sälja och demonstrera dina produkter, stärka ditt varumärke och profilera dig, testa och visa nyheter, knyta nya kontakter och träffa dina kunder samt ge tips och idéer till nyfikna besökare.

- Vi är fruktansvärt nöjda med Nolia Beer. Dels märks det att det är en organisation som är van att hålla mässor som startat den. Här fanns inga av de problem som många andra drabbas av första gången en mässa hålls. Mässan bjöd på många besökare och uppskattade ölprovningar. Dessutom är vi glada över att Norrlandsbryggerierna stod i fokus. Vi kommer gärna tillbaka!
Petter de Vahl, Bryggeriet Stenhammaren i Sundsvall

Seminarier & ölprovningar

Ett populärt inslag förra året var ölprovning i kombination seminarium så det är något vi väljer att utveckla. Har ni något förslag på en bra föreläsare som ni själv vill lyssna på eller besökarna kan ha glädje utav? Hör av dig, vi är tacksamma för tips. Vi ni själva hålla en ölprovning i våra provningslokaler så meddela upplägg samt storlek. 

 

Tillsammans skapar vi förutsättningarna för den bästa ölmässan i Norrland!

Susanne Wikström, projektledare