Öppettider och biljetter

Datum
18 maj 2019, Luleå

Öppettider
Lördag 18 maj 11:00-21:00

Plats
Coop Norrbotten Arena, Midgårdsvägen 9, 973 34 Luleå

Entrépris vuxen
Förköp 220 SEK, ordinarie pris 250 SEK

Entrépris pensionär/student
Förköp 170, ordinarie pris 200 SEK

För student- och pensionärsbiljetter gäller att kunna uppvisa giltigt studentkort och att man är över 20 år resp. giltigt pensionärsintyg eller ålder över 65 år. 

VIP-entré paket

Förköp 995 kr/person
- 10 dryckesbiljetter à 10 kr
- Mat och dryck
- Fri tillgång till VIP-lounge

I inträdet ingår ett speciellt framtaget ölprovningsglas. 

Kuponghäften köps på mässan under genomförandet. Kupongerna har ett värde från 10 kr och uppåt och är enda betalsättet hos utställarna. 

En provsmakning är 10 cl. En provsmakning kostar från 10 kr och uppåt beroende på vad utställaren satt för pris. 

OBS: 20 års åldersgräns (gäller även barn i barnvagn/bärsele). Obligatorisk kontroll av legitimation. 

Ledsagare går in gratis. 

För vem?
Alla över 20 år är välkomna! Det här är en mässa för alla som älskar öl eller som är nyfikna på öl. Här träffas också utställare och besökare för att dela med sig av kunskaper kring öl och inspireras av olika smaker. Mässan är ett perfekt tillfälle för utställare, företag, leverantörer och krogar med utskänkningstillstånd att nätverka och knyta nya affärskontakter.

Varför säljs kuponghäfte?
Dryckeskuponger är den lokala valutan på mässan. Utställare med alkoholaktiga drycker tar endast emot dessa kuponger vid provningar. Övriga utställare med delikatesser e dyl tar kort, kontanter eller kuponger. Vi rekommenderar alla att förköpa sin entrébiljett och sina dryckeskuponger via vår hemsida, då ingår avgift för garderob och ni får dessutom ett rabatterat pris. Men självklart går det även bra att köpa kuponghäften på plats.

Observera att försäljningen av dryckeskuponger stänger 30 minuter innan mässan stänger på kvällen och att utställarna upphör servering av alkoholaktiga drycker 15 minuter innan mässan stänger på kvällen.