Inför ditt besök

Boka en provning

Om du inte har upplevt en öl- eller whiskyprovning tidigare så har du chansen nu. På Nolia Beer har vi kunniga och entusiastiska provningsledare som väntar på att få inspirera dig.

Nolia Beer har ett gediget program av dryckesprovningar med kunniga provningsledare . Provningarna sker i lugna och avskilda provningsrum där du får smaka på flera utvalda drycker från en viss tillverkare, eller på ett spännande tema.

Provningen blir ofta en minnesvärd höjdpunkt på ditt mässbesök. Under en timme guidar en kunnig expert dig, ofta en person från bryggeriet eller destilleriet. Du får lära dig mer om smakerna, tillverkningen och historien bakom det som finns i glasen. Självklart får du även möjlighet att ställa hur många frågor du vill.

Skölj dina smaklökar

På flera ställen i mässhallen finns vattenstationer, passa på att skölja dina smaklökar och fylla på med vatten när du ändå sköljer glaset.

Glöm inte bort att äta

På mässan finns bland annat burgare, korv, charktallrikar och självklart vegetariska och veganska alternativ. Dessutom finns flera delikatessföretag på plats.

Garderob

Vi har bevakad garderob på mässan, avgift 20 kronor. 

Hotellerbjudande

Läs mer här

Hitta hit

Läs mer här

Parkering

Gammelstadsvägen 29 på baksidan.

Restaurang & café

Mer information kommer. 

Tillgänglighet

Vår ambition är att mässan ska vara tillgänglig för alla över 20 år. Begränsad tillgänglighet kan förekomma p g a publikströmning. Kontakta oss gärna innan ditt besök om du har några frågor, via mail info@nolia.se

  • Parkeringsplatser
    Vi har särskilda parkeringsplatser närmast entrén för dig som har parkeringstillstånd för personer med funktionsvariationer.
  • Toaletter
    Toaletter för personer med funktionsvariation finns i huvudentrén och vid mässhallen.

Toaletter

Toaletter i anslutning till mässhallen. 

Öppettider och priser

Se mässans öppettider här.