Mötesplatsen för ölfantaster, nyfikna, livsnjutare & provsmakare


Den 18 maj 2019 arrangeras Norrlands egen ölmässa Nolia Beer för första gången i Luleå och den 18-19 oktober för fjärde gången i Umeå.

Nolia Beer är en ölmässa med fokus på craft beer/microbryggerier. I år hittar ni mer matutställare och även annan dryck än öl. Här finns också whisky, gin, rom, fruktvin, champagne, vin, must, mjöd, läsk m.m.

Vi har sett att intresset och behovet för en sådan mötesplats är stort. Nu vill vi fortsätta succén tillsammans med de många bryggerier i Sverige som alla har en stor kärlek och passion för sitt hantverk.

Nolia Beer lägger fokus på hantverk, råvaror, kärlek och passion och därtill hör mat så flertalet delikatesser finns på plats för att ge er en optimal smakupplevelse. För vad vore Helan utan Halvan cyklar utan hjul, livet utan glädje, fiskar utan vatten? Vi har också andra produkter som passar på en ölmässa. 

Här vill vi skapa en upplevelse för besökarna. Det är en mötesplats för dig som uppskattar mat och dryck i kombination. Ta med din familj, vännerna eller dina kollegor på en trevlig helg. Här träffar du allt från det allra minsta nystartade bryggeriet som fortfarande håller på i sin källare till de större bryggerierna och dryckesleverantörerna med mångårig verksamhet. Vi har i majoritet bryggerier från Sundsvall och uppåt/inåt landet. 

OBS: Åldersgräns 20 år (gäller även barn i barnvagn/bärsele)