Hantverksdryck i norr

 

Massor med bryggerier och dryckesproducenter är otroligt kreativa just nu. Det anordnas digitala provningar, utkörning av folköl och mycket mer. Men framför allt är det ordrar från systemets beställningssortiment som gör skillnad.

Just nu kan vi inte lyfta branschen med mässor och mötesplatser som vi vanligtvis gör, men vi har satt ihop en karta där vi vill samla mikrobryggerier och producenter av hantverksdryck så att ni lätt kan hitta era lokala bryggerier. Kartan är öppen att redigera. Lägg till producenter, återförsäljare mm, och kolla vilka lokala aktörer ni kan stötta och på vilket sätt de jobbar just nu via deras sociala medier. Tillsammans kan vi #backabryggarn och hålla liv i en fantastisk branch, fram till dess att livet återgår till något mer normalt. #supportyourlocalbrewery.

Och framför allt: ska ni handla på systemet, beställ gärna något av en mindre producent. Dela gärna med #backabryggarn och #supportyourlocalbrewery för ännu större effekt. Kartan går även fint att embedda på en egen hemsida eller länka direkt till google maps om man så vill. ​

Klicka in er på kartan för att lägga till fler eller utforska utbudet i ert närområde.

 

För att Redigera kartan:

1. Klicka på fullskärmsikonen uppe till höger på kartan. 
2. Längst upp till vänster har du en beskrivande text + länkar för att dela eller redigera. (Du kan behöva vara inloggad på ett Google-konto)
3. TIPS! Lägg gärna till information om hemsidor, sociala medier, gårdsbutiker/pubar eller annan bra info som gör det lätt att hitta och stötta!