För ölfantaster, livsnjutare och provsmakare

 

Det här är en mässa för alla livsnjutare som älskar eller är nyfikna på öl och smaker. Där inspiration och nyfikenhet leder fram till nya gastronomiska upptäckter. Gå med vänner eller dina kollegor och njut av spännande smaker och möten med passionerade utställare. Ta del av deras sortiment och kan lova att ni möts upp av spännande nyheter.

Nolia Beer är en ölmässa med fokus på craft beer/microbryggerier, men även utställare med annan hantverksmässig dryck hittar ni här; whisky, gin, rom, vin, Champagne, läsk. På Nolia Beer lyfter vi också fram mat för att ge dig som besökare en större upplevelse och möjlighet att prova dryck och mat i spännande kombinationer. På arenans restauranger kommer det att finnas mat att äta.

På mässan finns många sittytor och ståbord.
Dryckeskuponger är den lokala valutan på mässan som kan köpas i förväg eller på plats. Utställare med alkoholhaltiga drycker tar endast emot dessa kuponger som betalsätt. Max 10 cl per prov. Övriga utställare med delikatesser e dyl tar kort, kontanter, swish eller kuponger.
Förköpsbiljetterna garanterar en plats på mässan. I biljetten ingår glas.
Vi har givetvis student/pensionärsrabatt.
För student- och pensionärsbiljetter gäller att kunna uppvisa giltigt studentkort resp. giltigt pensionärsintyg eller ålder över 65 år.
Ledsagare går in gratis!
Alla över 20 är välkomna!