Program 2018

Programöversikt med tider (längre ner hittar du presentationer av programpunkterna)

Fredag 19 oktober
12.00-14.30 Workshop felsmaker/provning
15.15-16.15 Champagneprovning med Tirage
15.30-16.30 Svenska Mikroboomen/provning
15.30-16.30 Whiskyprovning Brygghuset Braunstein
16.45-17.45 Ölets framtid, trender/provning 
17.00-18.00 Porter/stout provning
17.30-18.30 Whiskyprovning High coast distillery
18.15-19.15 Nyckelbryggerier/provning
18.30-19.30 Tio-i-topp provning med U&Me Beer
19.30-20.30 Ginprovning med Tjeardalens beer & Whisky
19.45-20.45 Mat+ öl= Sant /provning med Westerbottens Bryggeri 

Lördag 20 oktober
12.30-15.00 Workshop felsmaker/provning
13.00-14.00 Whiskyprovning High coast distillery
13.00-14.00 Porter/stoutprovning
14.45-15.45 Champagneprovning med Tirage
15.00-16.00 Whiskyprovning m Tjeardalen Beer & Whisky
15.30-16.30 Tio-i-topp provning med U&Me Beer
16.15-17.15 Mat+öl=sant. Provning med Westerbottens Bryggeri
17.00-18.00 Whiskyprovning Brygghuset Braunstein
17.30-18.30 Ölets framtid, trender/provning
17.45-18.45 Den svenska mikroboomen/provning
19.00-20.00 Ölets värld/provning

 

fredag 19 oktober

Felsmaksprovning - för bryggare

Bryggerier använder ofta sensoriska tester för att säkerställa ölets kvalitet. Under denna workshop kommer du lära dig upptäcka några av de vanligaste felsmakerna i öl, hur de uppstår och hur de faktiskt smakar.

Poppels Bryggeri och BeerLab

Gin / Gin & tonic provning

Vi pratar ginhistoria, nutid och aktuella trender och provar olika ginsorter såsom bl a: standardgin, premiumgin, craftgin och fatlagrad gin. Olika sorters tonic water och garnityr. Är det skillnad mellan gin och gin, spelar val av tonic och garnityr någon roll?

Tjaerdalen

MAT❤️ÖL = SANT!

Kan en mörk öl passa till rökt lax? Funkar en humlebesk IPA till mat överhuvudtaget?

Westerbottens Bryggeri

lördag 20 oktober

Felsmaksprovning

Bryggerier använder ofta sensoriska tester för att säkerställa ölets kvalitet. Under denna workshop kommer du lära dig upptäcka några av de vanligaste felsmakerna i öl, hur de uppstår och hur de faktiskt smakar.

Poppels Bryggeri och BeerLab

Ölets värld

Otto Lundell kommer att ge en snabb genomgång om hur öl blir till, råvaror, process och historia.

Otto Lundell