Säkra din plats!

Biljettbokningen är öppen!

Köp biljett

Nu är det klart. Det blir en Nolia Beer X-mas Festival 3-4 december!

Läs mer

Vi följer rekommendationerna runt vaccinationsbevis

Nolia Beer X-mas 3-4/12 kommer att följa rekommendationerna runt "Vaccinationsbevis vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar" som börjar gälla 1 december.

Detta betyder att du som besökare och utställare måste visa upp ett giltigt vaccinationspass vid ankomsten. Läs mer om Folkhälsomyndighetens hemställan till regeringen här. 

 

Personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot covid-19 är undantagna men måste uppvisa giltigt max 72 timmar gammalt PCR-test.

•Endast vaccinationsbevis kommer att godtas, det vill säga vaccinationsdelen i EU:s digitala covidbevis, vilket innebär att man måste vara vaccinerad.
•Med vaccinerad menas en person som tagit minst två doser vaccin. Det ska också ha gått minst två veckor sedan den andra dosen. (Vissa vaccinsorter ges endast i en dos, de som vaccinerats med dem kan också få ett vaccinationsbevis.)
•Enligt regeringens beslut ska anordnaren av sammankomsten eller tillställningen vid inpassage verifiera vaccinationsbevisets äkthet och kräva legitimation.
•Vaccinationsbevis gäller även för tex eventpersonal, utställare eller andra entreprenörer som arbetar på uppdrag av oss.
•Bevis om tillfrisknad eller negativa test gäller ej som covidbevis.

Har ni köpt biljett till Nolia Beer X-mas och inte kan komma pga detta så kontakta oss för ev återbetalning av entrébiljett.

Ladda ner ert bevis via: Inloggning för att hämta ditt vaccinationsbevis | Covidbevis

Där kan du hämta ut vaccinationsbevis. Vaccinationsbeviset gäller under 180 dagar från det datum då du hämtar ut det. Därefter behöver du hämta ett nytt vaccinationsbevis. Du kan när du vill hämta ut ett nytt vaccinationsbevis.

På sidan finns även svar på frågor för vad som gäller för dig som inte är vaccinerad.

Pratbubbla med texten "Vi ses sakert.se"

Nolia Beer och Nolia AB stöttar initiativet Vi ses säkert. Läs mer om projektet på visessakert.se

Inga valda sidor

Referenser

Petter De Vahl

Vi är fruktansvärt nöjda med Nolia Beer. Dels märks det att det är en organisation som är van att hålla mässor som startat den. Här finns inga av de problem som många andras drabbas av första gången en mässa hålls. Mässan bjöd på många besökare och uppskattade ölprovningar. Dessutom är vi glada över att Norrlandsbryggerierna stod i fokus. Vi kommer gärna tillbaka!

Petter De Vahl, Bryggeriet Stenhammaren, Sundsvall

Mikael ”Hard Mike” Karlsson

– Den har tagit mig med storm, det kan jag säga. Jag har redan bokat mig till nästa år.

Mikael ”Hard Mike” Karlsson, Pine Ridge Brewery, Falkenberg