Öppettider och biljetter

Datum
3-4 december 2021, Umeå

Öppettider/slottider*
Fredag 11:45-15:00, 15:15-18:30 och 18:45-22:00
Lördag 11:45-15:00, 15:15-18:30 och 18:45-22:00

* Vi har tre slottider per dag för att säkerställa att det inte blir för många besökare samtidigt i mässhallen. Läs mer om vårt säkerhetsarbete här

Plats
Avion Shopping, Marknadsgatan 3, Umeå

Biljettpriser

190 kr och då ingår ett ölprovningsglas och garderobsavgift. 

OBS! Kontantfritt i alla kassor för entré och köp av kuponghäften

 

Köp dina biljetter här

 

I inträdet ingår ett ölprovningsglas och garderobsavgift. 

Kuponghäften köps via förköp eller på mässan under genomförandet. Kupongerna har ett värde från 20 kr och är det lokala valutan under mässan. 

En provsmakning är ca 10 cl. En provsmakning kostar från 20 kr och uppåt beroende på vad utställaren satt för pris

OBS: 20 års åldersgräns (gäller även barn i barnvagn/bärsele). Obligatorisk kontroll av legitimation. 

Nolia Beer följer rekommendationerna runt "Vaccinationsbevis vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar"

Detta betyder att du som besökare och utställare måste visa upp ett giltigt vaccinationsbevis vid ankomsten.

Personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot covid-19 är undantagna men måste uppvisa giltigt max 72 timmar gammalt PCR-test. 

•Endast vaccinationsbevis kommer att godtas, det vill säga vaccinationsdelen i EU:s digitala covidbevis, vilket innebär att man måste vara vaccinerad.

•Med vaccinerad menas en person som tagit minst två doser vaccin. Det ska också ha gått minst två veckor sedan den andra dosen. (Vissa vaccinsorter ges endast i en dos, de som vaccinerats med dem kan också få ett vaccinationsbevis.)

•Enligt regeringens beslut ska anordnaren av sammankomsten eller tillställningen vid inpassage verifiera vaccinationsbevisets äkthet och kräva legitimation.

•Vaccinationsbevis gäller även för tex eventpersonal, utställare eller andra entreprenörer som arbetar på uppdrag av oss.

•Bevis om tillfrisknad eller negativa test gäller ej som covidbevis.

För vem?
Alla över 20 år är välkomna! Det här är en mässa för alla som älskar öl eller som är nyfikna på öl. Här träffas också utställare och besökare för att dela med sig av kunskaper kring öl och inspireras av olika smaker. Mässan är ett perfekt tillfälle för utställare, företag, leverantörer och krogar med utskänkningstillstånd att nätverka och knyta nya affärskontakter.

Vi förutsätter att du som kommer är fullvaccinerad och såklart utan förkylningssymptom. 

Varför säljs kuponghäfte?
Dryckeskuponger är den lokala valutan på mässan. Vi rekommenderar alla att förköpa sin entrébiljett och sina dryckeskuponger via vår hemsida. Men självklart går det även bra att köpa kuponghäften på plats. OBS! Kontantfritt i alla kassor för entré och köp av kuponghäften.

Observera att försäljningen av dryckeskuponger stänger 30 minuter innan mässan stänger på kvällen och att utställarna upphör servering av alkoholhaltiga drycker 15 minuter innan mässan stänger på kvällen. 

Hitta hit
Nolia X-mas Festival 2021 är en Pop-Upmässa den 3-4 december på Avion i Umeå. Hitta hit och info om parkering/buss -->