Öppettider och biljetter

Datum
16-17 oktober 2020, Umeå

Öppettider
Fredag 15:00-21:00
Lördag 12:00-20:00

Plats
Nolia, Signalvägen 3, Umeå

Biljettpriser kommer under våren - gör en intresseanmälan om du vill att vi hör av oss när biljetterna finns att köpa.  

I inträdet ingår ett provningsglas. 

Kuponghäften köps via förköp eller på mässan under genomförandet. Kupongerna har ett värde från 10 kr och uppåt och är det lokala valutan under mässan. 

En provsmakning är 10 cl. En provsmakning kostar från 10 kr och uppåt beroende på vad utställaren satt för pris

OBS: 20 års åldersgräns (gäller även barn i barnvagn/bärsele). Obligatorisk kontroll av legitimation. 

Ledsagare går in gratis. 

Kontantfri mässa
Nolia Beer är en kontantfri mässa. Betalning sker med betalkort. Vi tar inte emot swish.  

För vem?
Alla över 20 år är välkomna! Det här är en mässa för alla som älskar öl eller som är nyfikna på öl. Här träffas också utställare och besökare för att dela med sig av kunskaper kring öl och inspireras av olika smaker. Mässan är ett perfekt tillfälle för utställare, företag, leverantörer och krogar med utskänkningstillstånd att nätverka och knyta nya affärskontakter.

Varför säljs kuponghäfte?
Dryckeskuponger är den lokala valutan på mässan. Utställare med alkoholaktiga drycker tar endast emot dessa kuponger vid provningar. Övriga utställare med delikatesser eller dylikt tar kort, kontanter eller kuponger. Vi rekommenderar alla att förköpa sin entrébiljett och sina dryckeskuponger via vår hemsida, då ingår avgift för garderob och ni får dessutom ett rabatterat pris. Men självklart går det även bra att köpa kuponghäften på plats. OBS! Kontantfritt i kassor för entré och köp av kuponghäften.

Observera att försäljningen av dryckeskuponger stänger 30 minuter innan mässan stänger på kvällen och att utställarna upphör servering av alkoholaktiga drycker 15 minuter innan mässan stänger på kvällen.