Inför ditt besök

Boka en provning

Om du inte har upplevt en öl- eller whiskyprovning tidigare så har du chansen nu. På Nolia Beer har vi kunniga och entusiastiska provningsledare som väntar på att få inspirera dig.

Nolia Beer har ett gediget program av dryckesprovningar med kunniga provningsledare. Provningarna sker i lugna och avskilda provningsrum där du får smaka på flera utvalda drycker från en viss tillverkare, eller på ett spännande tema.

Provningen blir ofta en minnesvärd höjdpunkt på ditt mässbesök. Under en timme guidar en kunnig expert dig, ofta en person från bryggeriet eller destilleriet. Du får lära dig mer om smakerna, tillverkningen och historien bakom det som finns i glasen. Självklart finns även möjlighet att ställa frågor.

Skölj dina smaklökar

På flera ställen i mässhallen finns vattenstationer, passa på att skölja dina smaklökar och fylla på med vatten när du ändå sköljer glaset.

Glöm inte bort att äta

På mässan finns bland annat burgare, korv, charktallrikar och självklart vegetariska och veganska alternativ. Dessutom finns flera delikatessföretag på plats.

Garderob

Vi har bevakad garderob på mässan, avgift 20 kronor. 

Hotellerbjudande

Information om hotellerbjudanden hittar du här

Hitta hit

Nolia, Signalvägen 3, Umeå. Bara 15 minuters promenad från Umeå centrum. Var tionde minut går en buss från Vasaplan från hållplatsläge C. Ta buss 1 eller 7 till hållplats "dragonskolan" för att avslut med en kort promenad till oss på Nolia. 

Parkering

Vi har en stor parkering i anslutning till mässhallarna, men du får gärna åka buss eller ta en promenad. Nolia ligger bara 10-15 minuters promenad från Renmarkstorget i Umeå.   

Restaurang & café

Mer information kommer. 

Tillgänglighet

Vår ambition är att mässan ska vara tillgänglig för alla över 20 år. Begränsad tillgänglighet kan förekomma p g a publikströmning. Kontakta oss gärna innan ditt besök om du har några frågor, via mail info@nolia.se eller telefon 090-88 88 621.

  • Parkeringsplatser
    Vi har 10 parkeringsplatser närmast entrén, för dig som har parkeringstillstånd för personer med funktionsnedsättning.
  • Restaurangen
    Hiss finns upp till restaurangen.
  • Toaletter
    Toaletter för personer med funktionsnedsättning finns i huvudentrén och vid mässhallen.

Toaletter

Toaletter finns i huvudentrén och vid mässhallen. 

Umeåregionen

Det är mycket på gång i Umeåregionen – läs mer på Visitumea.se 

Öppettider och priser

Se mässans öppettider här