Inför ditt besök

Boka en provning

Om du inte har upplevt en öl- eller whiskyprovning tidigare så har du chansen nu. På Nolia Beer har vi kunniga och entusiastiska provningsledare som väntar på att få inspirera dig.

Nolia Beer har ett gediget program av dryckesprovningar med kunniga provningsledare. Provningarna sker i lugna och avskilda provningsrum där du får smaka på flera utvalda drycker från en viss tillverkare, eller på ett spännande tema.

Provningen blir ofta en minnesvärd höjdpunkt på ditt mässbesök. Under en timme guidar en kunnig expert dig, ofta en person från bryggeriet eller destilleriet. Du får lära dig mer om smakerna, tillverkningen och historien bakom det som finns i glasen. Självklart finns även möjlighet att ställa frågor.

För att säkra din plats på provningen, köp i förväg. I mån av plats går det att köpa när du är på mässan men de flesta provningarna blir slutsålda innan mässan öppnar. 

Skölj dina smaklökar

På flera ställen i mässhallen finns vattenstationer, passa på att skölja dina smaklökar och fylla på med vatten när du ändå sköljer glaset.

Garderob

Vi har bevakad garderob på mässan, ingår i entréavgiften.  

Hotellerbjudande

Information om hotellerbjudanden hittar du här

Hitta hit

Nolia, Signalvägen 3, Umeå. Bara 15 minuters promenad från Umeå centrum. Var tionde minut går en buss från Vasaplan från hållplatsläge C. Ta buss 1 eller 7 till hållplats "Dragonskolan" för att avslut med en kort promenad till oss på Nolia. 

Kontantfritt

Kontantfritt i kassor för entré och köp av kuponghäften.

Parkering

Vi har en stor parkering i anslutning till mässhallarna, men du får gärna åka buss eller ta en promenad. Nolia ligger bara 10-15 minuters promenad från Renmarkstorget i Umeå.   

Mat på mässan

Restaurang Kummin - mer info kommer inom kort
Familjen Hansen Charkuteri AB - charkuterier
Campagne de France - charkuterier och ostar
Restaurang Sydön - kantarellklämma
Smash N'Grab - hamburgare
Churros & Churros - churros

Toaletter

Toaletter finns utanför mässhallen och ute i huvudentrén (utanför kassorna - be om en stämpel).  

Tillgänglighet

Vår ambition är att mässan ska vara tillgänglig för alla över 20 år. Begränsad tillgänglighet kan förekomma p g a publikströmning. Kontakta oss gärna innan ditt besök om du har några frågor, via mail info@nolia.se eller telefon 090-88 88 605.

  • Parkeringsplatser
    Vi har 10 parkeringsplatser närmast entrén, för dig som har parkeringstillstånd för personer med funktionsnedsättning.
  • Restaurangen
    Hiss finns upp till restaurangen.
  • Toaletter
    Toaletter för personer med funktionsnedsättning finns i huvudentrén och vid mässhallen.

Umeåregionen

Det är mycket på gång i Umeåregionen – läs mer på Visitumea.se 

Öppettider och priser

Mer information kommer senare.