Om Nolia Beer


2023 arrangeras Norrlands egen ölmässa Nolia Beer för sjätte gången. 

Nolia Beer är en ölmässa med fokus på craft beer/microbryggerier. I år hittar ni mer matutställare och även annan dryck än öl. Här finns också whisky, gin, rom, fruktvin, champagne, vin, must, mjöd, läsk m.m.

Vi har sett att intresset och behovet för en sådan mötesplats är stort. Nu vill vi fortsätta succén tillsammans med de många bryggerier i Sverige som alla har en stor kärlek och passion för sitt hantverk.

Nolia Beer lägger fokus på hantverk, råvaror, kärlek och passion och därtill hör mat så flertalet delikatesser finns på plats för att ge er en optimal smakupplevelse. För vad vore Helan utan Halvan, cyklar utan hjul, livet utan glädje, fiskar utan vatten? Vi har också andra produkter som passar på en ölmässa. 

Här vill vi skapa en upplevelse för besökarna. Det är en mötesplats för dig som uppskattar mat och dryck i kombination. Ta med dig nära och kära, vänner eller kollegor på en trevlig helg. Här träffar du allt från det allra minsta nystartade bryggeriet som fortfarande håller på i sin källare till de större bryggerierna och dryckesleverantörerna med mångårig verksamhet. Vi har i majoritet bryggerier från Sundsvall och uppåt/inåt landet. 

Dryckeskuponger är den lokala valutan på mässan. Utställare med alkoholaktiga drycker tar endast emot dessa kuponger vid provningar. Övriga utställare med delikatesser e dyl tar kort, kontanter eller kuponger. Vi rekommenderar alla att förköpa sin entrébiljett och sina dryckeskuponger via vår hemsida, då ingår avgift för garderob och ni får dessutom ett rabatterat pris. Men självklart går det även bra att köpa kuponghäften på plats. Kuponghäften köps före eller på plats under mässan. Kupongerna har ett värde från 10 kr och uppåt och är enda betalsättet hos utställarna. OBS! Kontantfritt i kassor för entré och köp av kuponghäften.

En provsmakning är 10 cl. En provsmakning kostar från 10 kr och uppåt beroende på vad utställaren satt för pris. 

Alla, oavsett biljettyp, får tillgång till:
– Över 500 ölsorter att provsmaka
– Ca 100 sorter med med annan smakrik dryck att provsmaka
– Ett tjugotal öl- och whiskyprovningar att boka
– Delikatessutställare och matserveringar

OBS: Åldersgräns 20 år (gäller även barn i barnvagn/bärsele)